На старті до фіналу: магістри факультету землевпорядкування представили постерні презентації

25 жовтня 2018 року

     Пройдуть осінні дощі і в першій декаді грудня екзаменаційна комісія факультету землевпорядкування розпочне свою роботу. А тим часом, 59 магістрів факультету гідно презентували результати виконання магістерських досліджень, захистивши їх у вигляді постерних презентацій. Практика таких захистів довела їхню безсумнівну корисність і надзвичайну важливість для узагальнення та систематизаціі проведеної ними роботи.

    На цьому заході були присутні наукові керівники магістрів, робоча група перевіряючих на чолі з деканом факультету Тарасом Євсюковим, а від адміністрації університету - проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова.

     Після вступного слова проректор Сергій Кваша запропонував одному з магістрів за 300 секунд доповісти основні результати дослідження. Своє бажання висловив Андрій Касянчик - магістр кафедри геодезіі та картографії.

     Він відзначив, що метою його роботи було виконання топографо-геодезчиних вишукуваннь з фіксацією місцеположення і характеристик об'єктів зовнішньої реклами на території Голосіївського району міста Київ. За результатами дослідження було встановлено просторове місцеположення (у Державній системі координат) більш ніж 1400 об'єктів зовнішньої реклами в межах Голосіївського району. Також було виявлено, що на значну частину об'єктів закінчилися терміни дії договорів оренди або ж взагалі вони встановлені без дозволу. Крім того, було апробовано технологію інвентаризації об'єктів зовнішньої реклами, яку можна використовувати й в інших містах. Доповідь Андрія Касянчика викликала багато запитань в учасників зібрання і переросла в дискусію.

     Потому робоча група перейшла до заслуховування й інших постерних презентацій.

  

     Підсумовуючи захід, Сергій Кваша зазначив, що всі магістри факультету землевпорядкування відповідально підійшли до важливого етапу виконання магістерської роботи, підготували дійсно цікаві і репрезентативні презентації. На завершення він побажав магістрам врахувати усі зауваження та помилки, що були висловлені членами комісій, щоб достойно представити свої здобутки перед екзаменаційною комісією в грудні.

Анастасія Матейченко,
студентка факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook