ЯРМАРОК ПРОФЕСІЙ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ І ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

23 жовтня 2018 року

23 жовтня 2018 року в м. Староконстянтинів Хмельницької області в приміщенні Гарнізонного будинку офіцерів відбувся Ярмарок професій для випускників шкіл і професійно-технічних навчальних закладів. Зокрема, школи були представлені учнями 9-11 класів м. Староконстянтинів і району. Захід відкрився виступом директора Старокостянтинівської міськрайонної філії Хмельницького центру зайнятості Фесун Лесі Едуардівни.

У роботі Ярмарку приймали участь представники низки навчальних закладів України (університетів, коледжів і професійних ліцеїв), серед яких представництво НУБіП України було чи не найбільш поважним. На даному заході наш університет представляли декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН України Доля М.М., завідувач кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка, доктор економічних наук, професор Рогач С.М., старший викладач кафедри електричних машин і експлуатації електрообладнання, кандидат технічних наук Сорокін Д.С.

Кожен навчальний заклад мав інформаційну площадку, на якій відбувалося спілкування з потенційними абітурієнтами, надавалися індивідуальні консультації, проводилися майстер-класи. Інформацію про економічний факультет у цікавій і доступній формі для дітей представила завідувач кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Рогач С.М. Зокрема, було проведено майстер клас з бізнесу та економіки, під час якого розкривались нагальні питання розвитку сучасної економіки, що демонстрували необхідність та важливість економічної науки в умовах сьогодення.

Після роботи в режимі реального спілкування на інформаційних площадках, учасники Ярмарку перемістилися до актової зали, де представники навчальних закладів мали можливість виступити та продемонструвати відео-ролики про свої університети, коледжі та ліцеї.

 

Інформацію про НУБіП України представив декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля М. М., який акцентував увагу на перевагах навчання в нашому університеті, можливостях отримання подвійних дипломів із зарубіжними університетами-партнерами та можливостях гідного працевлаштування.


Зацікавлення до інформації про НУБіП України виявив начальник управління освіти м. Старокостянтинова Пасічник А.П., який в процесі спілкування наголосив на важливості подальшої співпраці.

У цілому, захід пройшов насичено, в атмосфері обміну інформацією з потенційними абітурієнтами та колегами.


Рогач С.М.

Мірзоєва Т.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook