Студенти кафедри педагогіки особисто доставили гуманітарний вантаж для постраждалих від Ічнянської трагедії

22 жовтня 2018, 14:28

     Всі ми знаємо, що в ніч на 9 жовтня о 3:40 ранку на Чернігівщині біля селища Дружба Ічнянського району на території 6-го арсеналу Міноборони почалась пожежа та вибухи на складах з боєприпасами.

     Дізнавшись про трагедію, колектив університету просто не міг лишитися осторонь, тож профспілкова організація співробітників спільно з Студентською організацією організувала та провела гуманітарну акцію на допомогу постраждалим. Буквально за два дні викладачі і співробітники зібрали 25 тисяч гривень, а студентство, крім 5 тисяч гривень, ще й 40 пакунків з речами і продуктами. Відвезти все це взялися студенти Даша Проводіон, Юлія Черненко, Володимир Фудилакі, голова профспілки Ростислав Тарасенко і його заступник Руслан Любар.

    

     Особливо вразила трагедія родини Василенків, чий будинок згорів повністю, а батька наступного дня призвали в армію. Їм наші волонтери залишили 15 тисяч гривень на облаштування житла і вже наступного дня на адресу ректора Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка за матеріальну і моральну підтримку. Адже останньої постраждалі від Ічнянської трагедії потребують не менше, ніж теплих речей.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook