Квест від агробіологічного факультету: навколо НУБіП за 80 хвилин

18 жовтня 2018 року

Навчальний рік вже розпочався, і настав час посвяти в першокурсники. Тож на території університету за участі студентів агробіологічного факультету відбувся «Квест першокурсника» або як деякі учасники говорять «Навколо НУБіП за 80 хвилин». Мета заходу - залучити студентів до активного і водночас цікавого відпочинку.

На квесті студенти, обєднані в команди за номером групи, стартували біля 2 гуртожитку Національного університету біоресурсів і природокористування України. Їх чекала захоплююча пригода з загадковою картою маршруту перешкод. Протягом всьго шляху вони мали нагоду вивчити всіх завкафедр АБФ, бігали «типу-марафон», співали гімн агробіологічного факультету «Агроном - син землі», а також присвятили народну пісню у власному виконанні коменданту 11 гуртожитку - Валентині Іванівні. І ще навчились супер-навику: рахувати 150 гривень копійками. Останнім етапом було зібрати портрет декана агробіологічного факультету Оксани Тонхи, елементи якого отримували після виконання завданнь.

Першими до фінішу прийшли студенти 6 групи скороченого терміну навчання спеціальності "Садівництво та виноградарство".

А на завершення, після прибуття останьої команди, наші першокурсники читали присягу хором, під час якої їх посипали гречкою та пшеницею. Тож тепер першокурсники стали справжніми НУБіПовцями, які повинні гордо нести звання студента агробіологічного факультету і вести його до перемоги.

Але на цьому день не закінчується: було розведенно багаття, а навколо нього зібралась нова частина великої родини АБФ. Після гри багато хто знайшов нових друзів, закріпили звязки в групі і просто створилась тепла атмосфера в середині факультету. Колективний спів біля ватри з гітарою був завершальним штрихом в цій важливій події для  першокурсників.

«На цьому квесті я відкрила в собі здібності до спорту разом з деяким своїми одногрупниками. А також завдяки йому відчула згуртованість колективної роботи, це нас зблизило. Тож я дуже дякую за прекрасно проведений час, і в наступному році я обовязково буду брати участь в організації посвяти для нових першокурсників» - говорить студентка 1 курсу 7 групи Дарія Галич.

Дякуємо учасникам за активність та креативність, позитивні емоції та надзвичайну енергетику!!!

Сорока Вікторія, голова інформаційного сектору

студентської організації АБФ

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook