День села

16 жовтня 2018, 21:06
Крюківщина

       Чудові традиції завжди мають з чогось розпочатись. Саме так, 6 жовтня, перед початком святкування Дня села, в Крюківщині вперше пройшла святкова хресна хода. Хто знає, можливо, наступного року до неї будуть залучені вже сотні православних крюківщинців. Село Крюківщина Києво-Святошинського району минулими вихідними у теплій, святковій, сімейній атмосфері відсвяткувало свій черговий День народження. Від самого ранку на жителів села очікувала насичена святкова програма та чимало приємних сюрпризів. Дитячі розваги, конкурси, частування, подарунки та приємні зустрічі односельчан, лотерея, цінні призи та багато інших приємностей чекали на жителів та гостей красуні-Крюківщини. Завітали на свято голова Києво-Святошинської райдержадміністрації Мирослава Смірнова та голова Києво-Святошинської райради Вадим Гедульянов, вони привітали громаду та вручили подяки та грамоти жителям села, які докладають багато зусиль до розвитку  й процвітання села. Із Днем села його мешканців привітав і сільський голова Андрій Кріпак, зокрема він наголосив, що впродовж останнього часу село активно розбудовується, розвивається, а відтак збільшуються надходження до бюджету.

Спорт – сила! А марш-парад спортивних секцій села – тому підтвердження! 

Також, діти мали змогу показати всім не тільки спортивні досягнення, а й творчі. Театр-студія «Дивогляд», хореографічний колектив «Мрія» та учні Крюківщинської ЗОШ привітали всіх присутніх із святом та довели, що у Крюківщині найталановитіші діти.

Не обійшлось і без зіркових гостей. Так на свято завітала учасниця проекту «Україна має талант Діти-2» Христина Юрчило. Ауріка Ротару – українська поп-співачка, заслужена артистка України також привітала зі святом всіх присутніх. Неперевершений, чудовий, такий рідний – Віктор Павлік – чудовий подарунок на День Народження. 

   

А ще на свято завітала і всім відома журналістка, ведуча проекту «Аферисти в сітях» – Олена-Крістіна Лебідь. На останок запалили цей вечір та наші серця тендітна Аліна Палій, неонове шоу від Вогневиці, епатажний Дмитро Коляденко та найгарячіші Амадор Лопес & Rumberos. Тож бажаємо й ми Крюківщині миру, процвітання і нових звершень на благо людей, Києво-Святошинського району та України! 

За подіями стежили наші журналісти – студенти першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету.

 Ольга Галата,
студентка І курсу спеціальності «Журналістика»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook