Українській лабораторії якості і безпеки продукції АПК – 15 років!

5 жовтня 2018 року

     Своє 15- річчя відзначає Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК.

     Вітаючи колектив з цієї нагоди, ректор університету Станіслав Ніколаєнко відзначив: лабораторія займається благородною справою. Від самого початку вона задумувалася як орган, який опікується найціннішим, що є – здоров’ям громадян України. І за ці роки вона стала справжнім авторитетом, гарно зарекомендувала себе і в наукових, і в бізнесових колах.

     Така лабораторія – це осердя для проведення досліджень. І оскільки час вимагає від нас прискорення і відповідності вимогам сьогодення, які стрімко змінюються, то потрібно змінювати і менеджмент підрозділу, переглянути механізми стимулювання працівників, нарощувати швидкість проведення досліджень. За своїм професіоналізмом і компетенціями ви – унікальні люди, звернувся ректор до працівників УЛЯБП АПК. І ваша робота надзвичайно важлива і потрібна державі.

     Для лабораторії 15 років – це молодість, по суті, навіть період становлення, зазначив директор УЛЯБП АПК Валерій Ушкалов. Ми маємо великий потенціал (в т.ч. кадровий – тут працюють 6 докторів і 24 кандидати наук, 26 наукових співробітників) і можливості, але умови сьогодення настільки стрімко змінюються, що встигати за ними іноді дуже складно. Тим не менш, колектив справляється із завданнями, які перед нами ставить уряд. Дослідження проводяться у всій системі отримання сільськогосподарської продукції. Звісно, це потребує важкої і копіткої праці. Для кращої її організації в останні три роки ми дещо змінили структуру лабораторії: виділили експертно-аналітичний центр та створили науково-дослідні випробувальні центри. Лише цього року виконуються п’ять науково-дослідних проектів, які фінансуються Міносвіти у обсязі 1,8 млн гривень. Тож лабораторія на марші та має гарні перспективи.

     Як відзначили і ректор університету, і директор лабораторії, найголовніше надбання УЛЯБП АПК – то працівники. І до свята ректорат підготував для них вітання. Почесні грамоти НУБіП отримали Валентин Дрозда, Володимир Войціцький, Юрій Баранов, Ольга Земкова, Оксана Самкова, Ольга Лось, Тетяна Колеснікова, Наталія Волощук, Світлана Хижняк, Людмила Іщенко, Сергій Сисолятін, Володимир Нагорний.

    Подяки НУБіП вручили Наталії Дудченко, Наталії Марковській, Ользі Малишевій, Світлані Мідик, Наталії Клименко, Тетяні Білоцерківець, Наталії Маланічевій, Олені Довбиш, Олександру Загайку.
     Подяками першого проректора відзначені Ірина Шляхтова, Ольга Козаченко, Ольга Казанцева, Альона Плотницька, Лариса Шинкаренко, Катерина Бродецька, Олександр Блохін і Віта Роздобудько.

     А директор лабораторії отримав з рук Станіслава Ніколаєнка цінний подарунок – годинник, випущений до 120-річчя НУБіП – як нагадування про потребу відповідати вимогам часу.

Ірина Білоус

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook