Урочиста посвята в першокурсники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

31 серпня 2018 року

     Сьогоднішня посвята у студенти енергетиків і автоматників є 86-ю за своєю історією, близько 14 000 випускників вийшли зі стін факультету і інституту та влились висококваліфікованими фахівцями в різні галузі економіки України.

    Сьогодні урочисту посвяту в першокурсники відкрив директор Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження заслужений діяч науки і техніки України, професор Козирський Володимир Вікторович, який представив гостей свята і звернувся до присутніх зі словами привітання і настанов.

     Студентів привітали видатні гості та випускники нашого інституту, які є гордістю енергетичного та аграрного секторів України. Теплі слова в адрес першокурсників були сказані Генеральним директором ПрАТ «Комбінат тепличний», Героєм України Чернишенком Володимиром Іллічем, генеральним директором компанії Дельта Вільмар Садовим Євгеном Анатолійовичем (випускник кафедри автоматики та робототехнічних систем), виконавчим директором ТОВ «Асканія-Флора» Масічем Володимиром Олександровичем. Першокурсники отримали настанови від завідувача кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка, професора Лисенка В.П. та завідувача кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, доктора технічних наук Жильцова А.В.

     З материнською настановою до першокурсників звернулася мати студента першокурсника спеціальності «Автоматизація та компютерно-інтегровані технології»Скорича Владислава (Надія Петрівна Скорич), відмінника, випускника Київського коледжу міського господарства.

     Студент першокурсник спеціальності «Автоматизація та компютерно-інтегровані технології» Жук Денис (вступний бал 199,86) побажав студентам наполегливо оволодівати новими знаннями та навичками, боротись за майбутнє життя, отримавши високий рівень кваліфікації.

    Студенти навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження урочисто склали присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України. По завершенні свята батьки і гості інституту висловили надзвичайну важливість акції прийняття присяги студентами у формуванні їх як фахівців, громадян України.

     Садовий Є.В. продемонстрував гостям та студентам залікову книжку свого діда, видатного вченого, академіка Мартиненка Івана Івановича, в котрій зазначені лише відмінні оцінки.

     Вельмиповажні гості з великою гордістю вручили студентам першокурсникам «Студентський квиток» та «Залікову книжку».

 

 

Ігор Болбот,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook