Кампус продовжує підготовку до нового навчального року

15 серпня 2018 року

    15 серпня 2018 року. Спекотно не тільки на дворі, а й в студентських гуртожитках та корпусах університету: тут тривають ремонтні роботи і підготовка до зустрічі студентів, нового навчального року.

     Як зазначає проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, попри ситуацію на сході країни, фінансову скруту в університеті йдуть масштабні ремонтні роботи. Їх повний перелік ми вже не раз публікували, а проректор доповідав на засіданнях ректорату та нарадах з енергозбереження. Але щоб ще раз поглянути на власні очі та оцінити якість і кількість робіт прес-служба відвідала кілька об’єктів.
     Як-то кажуть потрібно починати з початку, отже і ми розпочали з першого гуртожитку. Тепер його видно заздалегідь, говорить директор студмістечка Сергій Стецюк. У цьому році капітально відремонтовано фасад і пофарбовано у традиційні для українського барокко (стиль, у якому побудований гуртожиток) біло-сині кольори. Ще залишилися мілкі монтажні роботи, але в цілому можна говорити про завершення.

 

     Далі – гуртожитки №2 та №3. У другому йде капітальний ремонт місць загального користування на правій стороні на всіх поверхах, а у третьому на всіх поверхах замінена підлога – лише залишилося вкласти фінальне покриття таркет, але це справа однієї доби, запевнив Сергій Стецюк.
     На підході до гуртожитку №9 – гучно. Працюють перфоратори, електропили, дрелі… Тут капітально ремонтуються місця загального користування та частково замінюються електромережі на сучасні мідні кабелі та автомати.

 

     Спільне, що помітно у всіх гуртожитках, – скрізь йдуть ремонти у кімнатах. А ще на студентів чекають нові меблі – їх встановлять замість геть зношених, сказав Сергій Стецюк. Кільканадцять років їх не поновлювали. Частинками, але за певний період будемо намагатися оновити всі. До того ж, ректорат винайшов можливість закупити певну кількість м’якого інвентарю – штор, скатертей, простирадл, постільної білизни тощо. Такого теж з добрий десяток років не робилося.

     А завершити свій маршрут ми вирішили у навчальному корпусі №10. За ініціативи ННІ післядипломної освіти, факультетів економічного і аграрного менеджменту, що тут знаходяться, ремонтуються місця загального користування та коридори. На шостому і п’ятому поверхах залишилося лише встелити фінальне покриття підлоги в коридорах та встановити умивальники в санузлах, а от на четвертому та третьому всі роботи в розпалі. Прес-служба університету і надалі інформуватиме про їх перебіг.

 

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook