В університеті стартувала традиційна Школа першокурсника

7 серпня 2018 року

Один з перших до її заходів долучився чи не найбільший за студентським контингентом факультет – ветеринарної медицини. Цього року першокурсниками його трьох спеціальностей стали 300 юнаків та дівчат. 

 
Це – найбільший набір серед аналогічних факультетів вишів України, представляючи науково-педагогічний колектив, сказав на сьогоднішній зустрічі з першокурсниками декан Микола Цвіліховський. Такого факультет не знав ніколи! Тільки державне замовлення склало 165 чоловік, ще 135 навчатимуться за контрактом. 
 
 
 
 
 
 
На зустрічі були присутні і представники керівництва кафедри військової підготовки. І це не випадково: цьогоріч на замовлення Міноборони за спеціальністю «Військова ветеринарна медицина» навчатимуться 32 першокурсники. Таке велике замовлення, зазначив завідувач кафедри Анатолій Есаулов, стало можливим завдяки відновленню служби ветеринарної медицини у Збройних Силах України.
 
Ще один факультет, який отримав велике державне замовлення, - агробіологічний. Першокурсниками його двох спеціальностей «Агрономія», «Садівництво і виноградарство» стали 235 осіб. З ними і зустрілося керівництво факультету. Декан Оксана Тонха, знайомлячись на зустрічі з ними в межах Школи першокурсника, сподівається на те, що факультет отримав гідне поповнення. А свідчення тому – показники ЗНО нинішніх вступників. 
 
 
 
 
 
 
Завтрашній день Школи першокурсника розпочнеться знайомством з ректором університету Станіславом Ніколаєнком, який інформуватиме молодь про можливості НУБіП і перспективи навчання в ньому.
 
Валентин Обрамбальський
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook