Випускник столичної гімназії Андрій Гулеватий: усі 7 пріоритетів віддав спеціальності «Геодезія та землеустрій», але перший - НУБіП

26 липня 2018 року

Андрій Гулеватий - випускник столичної гімназії. До НУБіП України вирішив вступати на спеціальність «Геодезія та землеустрій». Про його вибір наша розмова.

 

- Розкажи про себе. Чому обрав саме НУБіП? Звідки дізнався про університет? 

 
Я живу та навчаюся в Києві. Захоплююся вивченням іноземних мов, англійської та німецької. Подобається географія, тому що ця наука вивчає взаємодію природи і людини, а також її господарської діяльності. А от про  університет дізнався через Інтернет, дякуючи офіційному сайту, а також від знайомих, які тут вже навчаються. Зупинив свій вибір на НУБіП тому, що він надає змогу всебічно розвиватись і повноцінно реалізувати себе. 
 

- Чому спеціальність «Геодезія та землеустрій»?

 
Якщо відверто, то всі 7 пріоритетів надав цій спеціальності. А чому саме «Геодезія та землеустрій», то була цінна порада мого дядька з Німеччини. Саме він радив мені обрати «геодезиста» - затребувану і прикладну професію. Мої батьки (тато – лікар, мама - освітянин) теж схвалили цей вибір. Крім того, ця професія цікава і престижна, особливо закордоном!
 

- Чим займаєтеся у вільний час? Чи є хобі?

 
Свій вільний час присвячую спорту, адже про своє здоров'я потрібно дбати змолоду. А займаюся важкою атлетикою. Планую продовжити нею займатися і під час навчання в університеті, адже «В здоровому тілі – здоровий дух!».
 

- Чого очікуєте від навчання за обраною спеціальністю?

 
Прагну отримати нові знання, планую використовувати усі можливості, що надає НУБіП, щоб після навчання стати кваліфікованим спеціалістом. Чекаю нових друзів, знайомств і досягнень.
 
Розмову провела доцент кафедри землевпорядного проектування
Людмила Гунько
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook