Вступна кампанія 2018: розпочалися вступні випробування для випускників коледжів і технікумів

25 липня 2018 року

Сьогодні для вступників на бакалаврат – випускників коледжів і технікумів – розпочалися вступні випробування. Іспити складали 669 абітурієнтів. Найбільше –на спеціальності «Облік і оподаткування (Облік і аудит)» - 117, «Фінанси, банківська справа та страхування (Фінанси і кредит)» - 102, «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» - 96. Саме кандидати на останню одними з перших почали здавати роботи.

 
Так, випускнику Новочорторийського аграрного коледжу Ярославу Васюку, який навчався там на лікаря ветеринарної медицини, а зараз вирішив переорієнтуватися на технолога, знадобилося півтори години, аби відповісти на запропоновані питання. Чи складними вони були? Для належно підготовленого – посильні, тож не переживав, говорить хлопець. Так само, як і мама Валентина Миколаївна: знання є – хвилювання зайві. А от інша мама – Галина Миколаївна, з якою вони познайомилися сьогодні вранці, не така незворушна: її донька Валентина Бурелок, випускниця Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової, складала іспит години зо дві. Із 30 питань не відповіла лише на одне,  а от чи вірні відповіді – переживає. Ще один майбутній технолог – володарка диплому з відзнакою Рожищенського аграрного коледжу Іванна Ярмолюк. Як на мене, запитання були не дуже складними, говорить дівчина. І надіється на позитивний результат. На нього ж розраховує і учасник бойових дій на Донбасі, інвалід війни, морський піхотинець, який звільнився з військової служби буквально днями, - В’ячеслав Серпутько. Він обрав для навчання спеціальність «Право», яку опановуватиме заочно. Успіху вам!
 
 
 
Результати будуть оприлюднені завтра у другій половині дня, повідомив відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. А інформацію, чи рекомендований до зарахування той чи інший вступник на місця державного замовлення, можна буде дізнатися 1 серпня.
 
Валентин Обрамбальський
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook