Бакалаври факультету конструювання та дизайну – дипломовані фахівці

15 липня 2018 року

 На факультеті конструювання та дизайну 102 студенти, що навчались за напрямками підготовки «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» та «Будівництво та цивільна інженерія» отримали дипломи про здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

 
Першим привітав студентів зі святом ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Він відзначив важливість та гостру потребу для України в підготовці конструкторів та будівельників та побажав успішно скласти вступні випробування до магістратури.
 
 
 
 
 
З вітанням до випускників звернулися завідувач випускової кафедри конструювання машин, доктор технічних наук, професор Вячеслав Ловейкін та знаний фахівець з будівництва, професор кафедри будівництва Микола Ярмоленко.
 
 
 
 
 
Напутні слова прозвучали і від нашого мецената та роботодавця з США Михайла Козаренка та наставника академічної групи, доцента кафедри конструювання машин Наталії Матухно.
 
 
 
 
Декана факультету Зіновій Ружило подякував батькам, що зростили гідних випускників. Пригадав, як сьогоднішні випускники реалізували себе в навчанні, науковій роботі, громадській та художній діяльності, спорті та вручив грамоти та подяки випускникам, які прославляли своєю діяльністю за час навчання університет та факультет.
 
Олег Марус
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook