Випускниця школи на Київщині Анастасія Рогач: обираю спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» в НУБіП, щоб потім відкрити власне фермерське господарство у рідному селі Красилівка

26 червня 2018 року

     Випускниця школи Броварського району Київської області Анастасія Рогач вступатиме в НУБіП України на спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Чим обумовлений її вибір, розмовляємо сьогодні.

 

– Чому саме ця спеціальність і НУБіП України?
     – Вважаю її дуже затребуваною. Хто ж як не технологи по виробництву та переробці будуть робити якісні продукти для наших людей? А вступати в НУБіП захотіла ще в 10 класі, коли до нас в школу приїхала доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Грищенко Наталя Петрівна і розповіла про нього.

– Звідки дізналась про факультет?
     – Як я сказала раніше, розповіла Наталя Петрівна. Після нашої зустрічі вдруге, вже в 11 класі я вступила на піврічні підготовчі курси до складання ЗНО з трьох дисциплін: біологія, хімія та українська мова. Після закінчення курсів взяла участь у всеукраїнській олімпіаді і тепер надіюся на отримання двадцяти додаткових балів до вступу в НУБіП на спеціальність «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».

– Чого очікуєш від навчання в університеті?
     – Взагалі, багато чого, адже тут є всі можливості для самореалізації: хочеш – співай, хочеш – танцюй, а хочеш – спортом займайся. Головне – мати бажання щось робити.

– Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?
     – Хочу поїхати за кордон для отримання виробничого досвіту в обраній сфері, а після того використати отримані знання і досвід для відкриття власного фермерського господарства у рідному селі.

– Які маєш уподобання, крім навчання? Можливо досягнення в спорті, мистецтві?
     – Раніше займалась баскетболом, але з ним не дуже склалось через травму. У школі нам розповідали про численні спортивні і творчі гуртки НУБіП, маю надію розкрити себе в якомусь із них.

Розмовляв завідувач кафедри технологій
у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
Юрій Засуха

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook