Магістерська програма факультету аграрного менеджменту отримала міжнародну акредитацію ACQUIN

18 червня 2018 року

     В рамках програми перебування декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука з візитом в Університеті прикладних наук Вайнштефан (Німеччина) відбулась зустріч з професором Ральфом Шлаудерером, деканом факультету сільського господарства УПНВ, під час якої було обговорено низку важливих питань щодо подальшої співпраці, в т.ч. удосконалення навчальних планів. Під час цієї зустрічі відбулось офіційне вручення Сертифікату про Міжнародну акредитацію Магістерської програми МВА в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

     Акредитація була проведена Міжнародним сертифікаційним органом ACQUIN, який є членом Європейської кваліфікаційної агенції гарантії якості EQAR.
     Ця магістерська програма діє в НУБіП з 2002 року (перші практиканти почали відвідувати німецький університет-партнер з кінця 90-х років). Цікавим є те, що випускники цієї програми працевлаштовуються у провідних вітчизняних та закордонних компаніях агробізнесу як в Україні, так і за кордоном.

    Перебуваючи у Німеччині, декан факультету аграрного менеджменту отримав підтвердження, що НУБіП України акредитовано акредитаційною агенцією до 30 вересня 2021 р.

  

     Отримана Міжнародна акредитація підтверджує відповідність навчального плану європейським вимогам до аналогічних програм в Європі, високу якість викладання в НУБіП України на програмі МВА та дає можливість студентам, що навчаються за даною програмою отримати подвійні дипломиНУБіП України та УПН Вайнштефан (Німеччина).
     Формат навчання за цією програмою передбачає підготовку єдиної магістерської роботи (дисертації) німецькою/українською мовою з обов’язковим захистом в Україні на засіданні спільної екзаменаційної комісії.

Вітаємо НУБіП України та запрошуємо на навчання в магістратурі за програмою МВА на факультеті аграрного менеджменту!!!

Олена Ковтун,
керівник міжнародних програм
факультету аграрного менеджменту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook