Студенти-енергетики – активні учасники міжнародної студентської наукової конференції «Сучасні аспекти виробничої інженерії» у Варшаві, Польща

7 червня 2018 року

     У Варшавському університеті наук про життя 6 червня розпочала роботу XXVII Міжнародна студентська наукова конференція «Сучасні аспекти виробничої інженерії». Конференція представляє аспекти виробничої інженерії у сільському господарстві в тій мірі, що вона виходить за межі стандартних навчальних програм і надає можливості талановитій молоді проявити себе у дослідницьких пошуках.

     Цього року ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження представляли на конференції студенти 4 курсу спеціальності Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка Даніїл Чернишов і Максим Василенко.
    Тематика наукових робіт наших студентів пов’язана з науковою тематикою кафедр електропостачання (завідувач д.т.н. Гребченко М.В.) і електричних машин та експлуатації електрообладнання (завідувач д.т.н. Жильцов А.В.) – дослідженнями електричних мереж і систем та створення інноваційних електротехнологій сушіння зерна. Доповіді представлялись польською мовою, а співробітники факультету інженерії продукції відмітили її хороший рівень.

     Сьогоднішнє наукове хрещення наших студентів є першим і буде продовжено у Варшавському університеті наук про життя під час навчання за програмою подвійних дипломів, що розпочнеться з 1 жовтня 2018 року.

Володимир Козирський,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook