Ректорат

21 червня 2018, 8:30
Корпус № 3, ауд. 213

 
ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про стан підготовки до вступної кампанії 2018 року та внесення змін до Правил прийому на навчання до НУБіП України. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович.
  2. Про вартість навчання в 2018/2019 н.р. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  3. Про результати І етапу конкурсного відбору науково-дослідних робіт на 2019 р. Доповідає начальник науково-дослідної частини Отченашко Володимир Віталійович.
  4. Про готовність гуртожитків університету до нового навчального року. Доповідає директор студмістечка Стецюк Сергій Васильович.
  5. Про результати літньої сесії 2017/2018 навчального року. Доповідає начальник навчально-методичного відділу Кліх Лариса Володимирівна.
  6. Про внесення змін до Порядку розгляду атестаційних матеріалів здобувачів вчених звань професора, доцента і старшого дослідника в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  7. Про проведення конкурсу на заміщення посад декана агробіологічного факультету та науково-педагогічних працівників (завідувачі кафедри, професори). Доповідає начальник відділу кадрів Михайліченко Микола Васильович.
  8. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  9. Різне.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook