Ректорат спланував роботу на червень: головне – випуск бакалаврів та магістрів і підготовка до вступної кампанії

1 червня 2018 року

      У перший день літа традиційна нарада з планування роботи на місяць пройшла на базі факультету ветеринарної медицини.

 

     Після огляду навчальної і наукової бази, ректор Станіслав Ніколаєнко відкриваючи засідання, зазначив, що сьогодні учасники наради, а це декани і директори, керівники служб, відвідали один з найпотужніших структурних підрозділів. На площах 24 тисяч квадратних метрів розміщені сучасні лабораторії і навчальні аудиторії, і всі, хто тут навчається і працюють відчувають глибину і складність завдань, поставлених перед колективом. Переконалися в цьому і ми. А ще, додав ректор, сьогодні абітурієнт і студент не звикли оцінювати обгортки і обіцянки, а зважають на справи і зміст. На факультеті ветеринарної медицини він є. Аби продовжити і примножити надбання потрібно активніше працювати з бізнесом, вигравати проекти на наукові дослідження та консультувати бізнес, в партнерстві реалізовувати міжнародні гранти.

     Потому перейшли до короткого огляду плану роботи ректорату на червень. Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша акцентував увагу на перевірці готовності кафедр до нового навчального року, аналізу виконання педагогічного навантаження, випуску бакалаврів і магістрів денної форми навчання. Надважливі завдання – профорієнтаційна робота, наведення ладу в гуртожитках і найголовніше – вступна кампанія.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про старт шеститижневого курсу з безпеки харчової продукції, який НУБіП організовує спільно з Університетом штату Пенсильванія. Також завершується робота над стратегією інформатизації і планом її реалізації на п’ять років. Проректор наголосив на необхідності виконання рішення ректорату щодо сплати за проживання в гуртожитках і навчання.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів, що з отриманих в цьому році коштів на капітальні вкладення 2 мільйонів будуть спрямовані саме на гуртожитки – доутеплення, ремонт місць загального користування, заміна аварійних вікон.

     Учений секретар Оксана Барановська представила узагальнений план роботи деканатів и дирекцій та ректорату. Отож, 21 червня – розширене засідання ректорату, 22 – вченої ради, 26 – нарада з планування. Робочий день 29 червня переноситься на 23 червня, тому з 28 червня по 1 липня – вихідні дні.

     Декани факультетів юридичного Олена Яра та економічного Анатолій Діброва доповіли про плани роботи своїх підрозділів, акцентувавши увагу на реєстрації вступників до магістратури на складання ЗНО.

Денис Рудень


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook