«Ярмарок вакансій» очима студентів гуманітарно-педагогічного факультету

22 травня 2018 року

22 квітня 2018 р. студенти гуманітарно-педагогічного факультету відвідали «Ярмарок вакансій», що був проведений як один із заходів, присвячених святкуванню 120-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України.

На «Ярмарку вакансій» наших студентів цікавила різна інформація.

Так, найбільше відвідувачів зібрав майстер-клас, проведений Оксаною Манохою – директором авторизованого екзаменаційного центру «Оксфорд Клас», адже незалежно від галузі знань та спеціальності, за якими здійснюється підготовка майбутніх фахівців, всі вони розуміють важливість вивчення іноземних мов для подальшого працевлаштування та особистого успіху в сучасному світі.


Випускники магістратури за спеціальністю 035 «Філологія» активно цікавились презентаційними матеріалами та переліком вакансій у Олени Дюжевої – заступника директора з персоналу приватного закладу освіти «Think Global» в м. Києві.

Студентів спеціальностей 053 «Психологія» та 231 «Соціальна робота» найбільше зацікавила інформація Ірини Білецької – завідувача психолого-медико-педагогічної консультації Управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та Оксани Козоріз – соціального педагога дошкільної установи «Яблучко».


Валентина Кондратьева – заступник директора Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка та Василь Краснюк – директор Березоворудського аграрного коледжу Полтавської державної аграрної академії запросили на роботу декілька студентів магістратури за спеціальностями 011 «Освітні, педагогічні науки» (спеціалізація «Педагогіка вищої школи») та 073 «Менеджмент» (спеціалізація «Управління навчальним закладом»).



Зустріч відбулась у форматі доброзичливої співбесіди, під час якої працедавці презентували свої освітні організації та установи, а також надали відповіді на запитання студентів щодо наявних вакансій та вимог до претендентів на них.


 
Білан Людмила,
доцент кафедри методики навчання та
управління навчальними закладами

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook