Діяльність бібліотек закладів освіти у світлі модернізації вищої освіти

14 травня 2018, 16:30

   10-11 травня 2018 р. на базі наукової бібліотеки Львівського національного аграрного університету відбувся семінар «Діяльність бібліотек закладів освіти у світлі модернізації вищої освіти» для керівників бібліотек, який був організований НМЦ «Агроосвіта». 

    На цей захід завітали бібліотекарі з різних куточків України, з нашої бібліотеки участь у семінарі взяли 9 осіб, а директор бібліотеки Тетяна Кіщак і заступник директора бібліотеки Лариса Мельничук виступили з доповідями, поділившись досвідом створення і наповнення електронних ресурсів бібліотеки та запровадження системи антиплагіату в університеті.
 
 
 
   Після семінару його учасники мали змогу оглянути музей рідкісних і цінних видань бібліотеки, що має видання 17 ст., а також ознайомитися з музеєм Степана Бандери, який, до речі, навчався саме в цьому закладі на рільничо-лісовому факультеті.
 
 
 
 
  Наступного дня бібліотекарі взяли участь у всеукраїнській науково-практичній конференції  «Сучасний науково-інформаційний, освітній та соціокультурний простір університетської бібліотеки», що відбулась на базі наукової бібліотеки Львівського національного університету ім. І. Франка. Учасники конференції обмінялися досвідом роботи з різними електронними ресурсами та обговорили проблемні питання, що найбільше турбують вузівських бібліотекарів.
 
 
   Незабутнє враження на всіх учасників заходу справило відвідування сучасної бібліотеки Українського католицького університету, що гостинно відчинила свої двері для користувачів лише з вересня 2017 р. 
 
 
 
 
 
Тетяна Кіщак, 
директор наукової бібліотеки
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook