Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна соціально-економічна система: парадигми, завдання і тенденції»

10 травня 2018 року
27 квітня на базі Ніжинського агротехнічного інституту відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна соціально-економічна система: парадигми, завдання і тенденції» з нагоди 120 річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
Конференція зібрала наукові доробки понад 200 учасників з 9 країн і 15 областей України, більше 60 установ і організацій взяли участь у науковому заході.
Активну участь у конференції взяли студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України члени наукового гуртка «Інвестор»: Парасочка П., Науменко О., Сахно В., Хринюк О. та Солоп А. під керівництвом викладачів кафедри фінансів Галини Скрипник та Зої Тітенко.
 
Привітала гостей заступник директора з навчально-виховної роботи Демчук Ірина та побажала плідної роботи всім учасникам конференції.
Головними спікерами наукового заходу, з цікавими та актуальними науковими доповідями, були: професор кафедри маркетингу та управління бізнесом Національного університету «Києво-Могилянська академія» Володимир Россоха, завідувач кафедри географії Ніжинськоко державного університету ім. М.Гоголя Микола Барановський, завідувач кафедри економік і управління Конотопського інституту Сумського державного університету Дмитро Власенко, старший науковий співробітник Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т.Шевченка Олег Кондратенко.
 
Робота конференції продовжилася у трьох секціях: фінансовий механізм функціонування держави; розвиток підприємств, галузей та регіонів; соціальна політика держави.
Студенти нашого вузу представили цікаві та актуальні доповіді: Парасочка Павло «Венчурний бізнес в Україні», Науменко Ольга «Інвестиції в людський капітал», Сахно Владислав «Іноземні інвестиції в економіці Україні», Хринюк Ольга «Розвиток інвестиційного ринку в Україні», Солоп Анастасія «Формування портфеля цінних паперів та управління ним», які викликали жвавий інтерес та наукову дискусію серед всіх учасників конференції.
 
Висловлюємо щиру вдячність організаторам конференції за науково-пізнавальний захід, цікаву екскурсію по визначних пам’ятках м. Ніжина та теплий, дружній прийом.
 
 
   
 
Данилевська-Жугунісова О.Є.,

доцент кафедри фінансів  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook