Наполеглива праця принесла визнання на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціальності «Освітні, педагогічні науки»

5 травня 2018 року

      З 59 робіт, які брали участь в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Освітні, педагогічні науки» в Дрогобичі, була робота студентки магістратури спеціальності «Освітні, педагогічні науки» (спеціалізація «Педагогіка вищої школи») Олександри Тверезовської. Вона представляла методику створення ментальних карт у навчальному процесі.

     Про перипетії і враження від конкурсу Олександра поділилася з нами:
«На початку роботи до конкурсантів звернулась з вітальним словом ректор університету, доктор філософських наук, професор Скотна Надія Володимирівна. Студенти музичного факультету підготували чудові номери з неперевершеною музикою та українськими піснями, що дозволило зменшити цілком природну напругу та хвилювання, надавши сил для боротьби у царині науки».

     Під час жеребкування та смакування запашної кави конкурсантам випала нагода познайомитись з один одним. Не залишилась поза увагою нашої магістрантки широка географія учасників конкурсу та представленість різних закладів вищої освіти нашої країни. Різноманітними і цікавими виявились доповіді молодих дослідників, яких об’єднав інтерес до педагогічної науки. Олександра наголосила, що свідченням зацікавленості та невимушеності атмосфери були питання не лише від членів комісії, а й від усієї слухацької аудиторії.
     Також цей конкурс запам’ятався нашій учасниці відвідуванням Дрогобицького музею «Тюрма на Стрийській», шлях до якого пролягав через монастир Петра і Павла, заснований у 1775 році, екскурсією в музей-садибу Івана Франка (с. Нагуєвичі), прогулянкою старовинним містом Дрогобич, сходженням на оглядовий майданчик міської ратуші (157 сходинок), з якого відкривається чарівний панорамний краєвид на Площу Ринок та загадкові силуети Карпатських гір.

     Олександра відзначила: «Коли вручали нагороди, я була здивована почувши своє прізвище в списку призерів. Я дуже зраділа, що все ж привезу в університет диплом третього ступеня. На конкурс було подано майже 60 робіт і зайняти серед них третє місце – почесно. Я вважаю, що це дуже гарний показник. У мене залишилися чудові й теплі враження від конкурсу. Я дуже задоволена поїздкою, вражена теплим прийомом, щирістю та уважністю організаторів конкурсу. Всі учасники були дуже товариськими та дружелюбними».

 

     Призерка висловила подяку деканові гуманітарно-педагогічного факультету Василю Шинкаруку, кафедрі педагогіки в особі завідувача Руслана Сопівника, науковому керівнику Ігорю Буцику, а також керівнику наукового гуртка «Педагогіка і сьогодення» Вікторії Кручек за чуйність, допомогу та підтримку.

Розмовляв доцент кафедри педагогіки Олександр Кучай

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook