Ігор Прасол – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»
На базі Національного університету харчових технологій пройшов Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», участь у якому взяли студенти 26 вишів.
НУБіП на ньому представляв магістр факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Ігор Прасол (науковий керівник – доцент кафедри технології м´ясних, рибних та морепродуктів Наталія Голембовська). Його наукова робота «Використання нетрадиційної сировини у технології рибних котлет» була відзначена дипломом ІІ ступеня. Також – за професіоналізм, плідну працю та підготовку переможця – подяку отримала науковий керівник Наталія Голембовська.
Вітаємо переможця, бажаємо нових вагомих перемог!
Наталія Слободянюк,
доцент кафедри технології м‘ясних, рибних та морепродуктів