Ігор Прасол – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

2 травня 2018 року

      На базі Національного університету харчових технологій пройшов Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», участь у якому взяли студенти 26 вишів.

     НУБіП на ньому представляв магістр факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Ігор Прасол (науковий керівник – доцент кафедри технології м´ясних, рибних та морепродуктів Наталія Голембовська). Його наукова робота «Використання нетрадиційної сировини у технології рибних котлет» була відзначена дипломом ІІ ступеня. Також – за професіоналізм, плідну працю та підготовку переможця – подяку отримала науковий керівник Наталія Голембовська.

  

  

Вітаємо переможця, бажаємо нових вагомих перемог!

Наталія Слободянюк,
доцент кафедри технології м‘ясних, рибних та морепродуктів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook