Профорієнтаційна робота майбутніх управлінців в галузі освіти

2 травня 2018, 11:26

На сьогодні важливим завданням кожного підрозділу університету й кожного працівника є проведення профорієнтаційної роботи з метою залучення майбутніх абітурієнтів на навчання в НУБіП України.

Кафедра методики навчання та управління навчальними закладами спільно зі студентами відвідують різні навчальні заклади пропагуючи спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету та університету. Так в квітні місяці 2018 року магістерка спеціальності «Менеджмент», ОП «Управління навчальним закладом» Дзюземова Олена Олегівна провела профорієнтаційну роботу серед учнів 11 класу Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст.  № 5 Київської області.

В ході зустрічі Олена розповіла учням про гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України, про студенстське життя в університеті, а педагогам школи - про спеціальність на якій навчається та  особливості майбутньої професії. В кінці зустрічі всі зацікавлені отримали буклети про університет, гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України, кафедру методики навчання та управління навчальними закладами. Учні та вчителі відмітили, що їхні випускники навчаються в НУБіП і постійно діляться гарними враженнями про навчання, а сьогоднішні випускники пообіцяли обов’язково відвідати університет для особистого знайомства.

Такі заходи це чудова практика для майбутніх управлінців в умінні презентації, налагодженні комунікації, лідерства тощо.

Валентина Яковлєва, доцент кафедри
методики навчання та управління навчальними закладами,
Олена Дзюземова, магістерка
ОП «Управління навчальним закладом»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook