На базі факультету інформаційних технологій відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування, що є етапом командної першості світу ACM ICPC

24 квітня 2018 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України одним із базових ВНЗ для проведення Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування призначено НУБіП України. Вже шостий рік наш факультет проводить на своїй базі Всеукраїнську студентську олімпіаду з програмування, що є складовою студентської першості світу з програмування ACM ICPC (Association for Computing Machinery/International Collegiate Programming Contest). 

 

     Цьогоріч факультет прийняв 37 команд, які об'єднали 141 учасника. Географія представництва достатньо широка:и НУБіП України, КНЕУ, НУФТ, НТУ КПІ ім. Ігоря Сікорського, КНУБА, НАУ та KНУKiM. Команди юніорів представили учні з Київського природничо-наукового ліцею № 145, техічного ліцею НТУ КПІ та коледжі: Боярський коледж екології і природних ресурсів і Колледж інформаційних систем і технологій.

 
 

      За правилами змагання до наступного етапу пройшли команди нашого університету:

1 місце - команда Enigma (Дмитро Кучеренко, Владислав Литвинчук, Людмила Чубар).
2 місце - TimeLess (Артем Пасіка, Андрій Вдовенко, Назарій Мороз, Даниїл Жигінас).
3 місце - Impuls (Ірина Глива, Владислав Асаєвич, Ольга Бєлая, Діана Новіцька).
 
     Готувала студентів Голуб Белла Львівна. Відповідно команда Enigma продовжить представляти НУБіП у командній першості світу ACM ICPC.
 
Ірина Ясенова

    

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook