Студентки НУБіП Тетяна Романенко і Катерина Шень – переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»

21 квітня 2018 року

Напередодні Всесвітнього Дня Землі, в ювілейний 120 рік в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України завершився ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія». 

 
Змагання проходили за двома категоріями: студенти, що вчаться за спеціальністю «Екологія» і напрямом «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» і студенти, що вивчають дисципліну «Екологія» на інших спеціальностях (механіки, біотехнологи, енергетики, гуманітарні спеціальності тощо).
 
За призові місця і звання кращих знавців з дисципліни «Загальна екологія» змагалися понад 150 студентів закладів вищої освіти. Оцінювали роботи високопрофесійне журі з викладачів НУБіП України та університетів-учасників олімпіади.
 
Урочисте засідання з нагоди закриття Олімпіади відкрила і вела заступник декана факультету  захисту рослин, біотехнологій та екології Юлія Рибалко. З привітальним словом до учасників Олімпіади звернулися декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Микола Доля, заступник начальника навчального відділу Лариса Кліх, завідувач кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності Володимир Боголюбов і голова журі професор кафедри екології агросфери та екологічного контролю Віталій Гайченко.
 
В урочистій атмосфері всі учасники, студенти та їх наставники, отримали сертифікати участі в Олімпіаді. Хвилюючим моментом цього зібрання стало вручення дипломів І, ІІ та ІІІ ступеня переможцям. Їх виявилось 11 з екологічного і 4 – з неекологічного напрямів.
 
Дипломи І ступеня отримали студентки НУБіП України -  Романенко Тетяна Сергіївна (екологічні спеціальності) і Шень Катерина Валеріївна (неекологічні спеціальності).
 
Дипломи ІІ ступеня вибороли: Вербова Альона Сергіївна – Одеський державний екологічний університет, Рудченко Любов Михайлівна, Марочко Марина Сергіївна - НУБіП України, Дячук Аліна Вікторівна - Кам'янець-Подільський національний університет ім. І. Огієнка (екологічні спеціальності) та Лозован Анастасія Сергіївна – Харківська гуманітарно-педагогічна академія.
 
ІІІ ступеня дипломи отримали студенти: Куштан Станіслав Мирославович – Ужгородський національний університет, Козлюк Марія Вікторівна - Кам'янець-Подільський національний університет, Генова Анастасія Валеріївна – Кременчуцький національний університет, Мишкевич Євген Олександрович – Національний університет «Києво-Могилянська академія», Непомилуєва Анастасія Володимирівна – Рівненський державний гуманітарний університет, Вершигора Денис Вікторович - Чернівецький національний університет (екологічні спеціальності) та Голованьова Тетяна Анатолійовна – НУБіП України, Никоненко Анастасія Ярославівна – Дніпровський національний університет.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Бажаємо учасникам і переможцям олімпіади нових звершень у їхньому житті та поклику до підкорення нових вершин!
 
Людмила Соломенко,
доцент кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook