День відкритих дверей: випускники коледжів і технікумів обирають для продовження навчання спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету

19 квітня 2018 року

     19 квітня випускників технікумів і коледжів, а це більше ста молодих людей, на підсумковому Дні відкритих дверей зустрічав і гуманітарно-педагогічний факультет. Як і завше, переповнену аудиторію майбутніх гуманітаріїв і педагогів (маємо великі сподівання, що більшість із присутніх таки стануть студентами нашого факультету) вітав декан Василь Шинкарук. До речі, його для продовження навчання або ж і зміни свого профілю обирають не тільки випускники відокремлених підрозділів НУБіП, а й інших закладів освіти.

     Василь Дмитрович під час невимушеного і дружнього спілкування з гостями розповів про переваги продовження навчання у нас та презентував кожну із спеціальностей, за якою ведеться підготовка бакалаврів. Він закликав молодих людей виважено ставитися до вибору спеціальності. Адже цей вибір проектує можливості працевлаштування і подальшого особистісного розвитку. Саме такими є спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету. Особливу увагу декан із завідувачами кафедр звернув на ті, набір на які здійснюється на базі молодшого спеціаліста. Потому захід переріс у діалог. Молодь цікавила інформація як про умови вступу, так і можливості самореалізації. А в НУБіП вони надзвичайно широкі. Тому після зустрічей на факультеті і спілкуванні на кафедрах, залишаючи стіни університету, наші гості впевнено говорили: «До зустрічі на вступній кампанії!».

 

     Ще один важливий момент Дня відкритих дверей: познайомитися з гуманітарно-педагогічним факультетом завітала також група іноземців, для якої окремо був організований ще й психологічний тренінг.

Ольга Наконечна

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook