Університет відвідало рекордне число абітурієнтів-випускників коледжів і технікумів України!

19 квітня 2018 року

     Цикл Днів відкритих дверей в університеті завершився візитом випускників коледжів і технікумів. І вперше в історії відновленого 3-го корпусу, аби вмістити всіх охочих, було відчинено всі три його зали – актову, синю і зелену.

     Майже 1400 майбутніх володарів дипломів молодших спеціалістів з відокремлених підрозділів НУБіП (найбільше представництво мали Немішаївський агротехнічний коледж, Ірпінський економічний коледж, Боярський коледж екології і природних ресурсів, Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової, Ніжинський агротехнічний коледж), Іллінецького аграрного коледжу, Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, Економічного коледжу КНЕУ, Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ, Таращанського державного технічного та економіко-правового коледжу, Березільського коледжу та інших завідали, аби познайомитися з вишем, де зможуть продовжити навчання і здобути вищу освіту.

     На відміну від школярів, для яких університет вже двічі відкривав двері цієї весни, студенти коледжів і технікумів, обравши свого часу напрям підготовки, визначилися з майбутньою професією і у своїх навчальних закладах вcтигли отримати певні фахові знання та навички. А тому розуміють, чого чекають від вишу. І на виставці факультетів та ННІ зорієнтуватися їм було легше, хоча розмаїття вибору свою справу зробило, і захотілося поцікавитися, що ще пропонує НУБіП своєму студентові. А пропонує він багато.

 

     Про можливості університету, його 120-річну історію, широкі міжнародні зв’язки, високі місця у рейтингах, структуру і перспективи, які відкриваються його студентам і випускникам, гостям розповідали перший проректор Ігор Ібатуллін, проректор з навчально-виховної роботи Сергій Кваша.

     Як стати успішним вступником-2018 розповів відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. Він окремо спинився на широкому виборі спеціальностей – аж 37, які університет пропонує випускникам коледжів і технікумів, складанні фахового вступного випробування, нагадав, що при вступі зараховується середній бал додатку до диплома молодшого спеціаліста (а тому більші переваги мають володарі диплому з відзнакою) і тому, що документи у приймальну комісію вступники подають особисто.

 

     Про студентське життя в університеті розповіли представники студентської організації університету. І традиційно гостей вітали аматорські колективи кафедри культурології, бо, як неодноразово зазначав ректор Станіслав Ніколаєнко, не хлібом єдиним живе людина.

     А далі всі поділилися, як то кажуть, за інтересами: відправилися з деканами факультетів і директорами ННІ на екскурсії до обраних підрозділів. Адже якою б гарною не була виставка, це лише маленька частинка того, що може запропонувати студенту НУБіП. І познайомитися з цими можливостями краще особисто.

 

 

Ірина Білоус


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook