Сумуємо та співчуваємо щодо втрати професора Чекаля Леоніда Андрійовича

16 квітня 2018 року

Скорботна родино! Шановні друзі та колеги!


Раптова і передчасна смерть вирвала з наших освітянських лав людину непересічного таланту, знаного науковця й освітянина, завідувача кафедри філософії гуманітарно-педагогічного факультету, професора Чекаля Леоніда Андрійовича.

40 років своєї трудової діяльності Леонід Андрійович віддав нашій Alma mater - Національному університетові біоресурсів і  природокористування України.

Під керівництвом професора Чекаля Леоніда Андрійовича кафедра філософії гуманітарно-педагогічного факультету зайняла передові позиції не лише в нашому університеті, а й серед вищих закладів освіти України і має авторитет не лише серед вітчизняних науковців, а й серед представників філософської еліти Європи.

Леонід Андрійович був одним з найавторитетніших керівників серед завідувачів кафедр філософії вищих закладів освіти нашої держави, його вагоме слово завжди допомагало у розв’язанні найскладніших проблем сучасної філософської освіти.

Серце видатного філософа, Заслуженого працівника НУБіП України, перестало битися на 65 році життя. Протягом всього життя Леонід Андрійович дотримувався висловлення, що добра слава і в темряві зберігає свою красу, тому   завжди намагався, щоб про нього, про його справи, про його колектив була добра слава не лише в університету, не лише в Україні, але й далеко за її межами.

Як керівник кафедри Леонід Андрійович брав на себе відповідальність за долю свого колективу, тих людей, які працювали поряд з ним. Адже саме на справжніх відповідальних людях таких як був  Леонід Андрійович і тримається  наша держава.

Пішов від нас справжній український інтелігент, котрий для багатьох був прикладом культури, доброзичливості, порядності, високого інтелекту. Леонід Андрійович був із тих людей, до яких відчували довіру і хотіли звернутися за порадою і допомогою.

Світлий образ Леоніда Андрійовича, назавжди залишиться у наших вдячних серцях і пам’яті. Висловлюємо щирі співчуття родині, поділяємо її горе.

Вічна пам'ять!

 

Декан гуманітарно-педагогічного факультету
В.Д. Шинкарук

 

Прощання з професором Чекалем Леонідом Андрійовичем відбудеться о 14:30 на Байковому кладовищі (спецзал). Автобус для співробітників Університету буде о 13:30 біля третього навчального корпусу.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook