Обираємо майбутнє: день відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті

12 квітня 2018 року

     11 квітня 2018 року Національний університет біоресурсів і природокористування України радо зустрічав у своїх стінах школярів на Дні відкритих дверей.

 

     Традиційно аудиторія, де відбувалася зустріч на гуманітарно-педагогічному факультеті, була переповнена, адже дуже велика кількість школярів обирають гуманітарні спеціальності. Тож факультет зустрічав своїх майбутніх студентів.

     Перед абітурієнтами та їхніми батьками, що приїхали з Київщини, виступив декан факультету Василь Шинкарук, який надав інформацію про факультет і про ті великі можливості, які отримує кожен його студент для навчання, саморозвитку і дозвілля. Василь Дмитрович докладно розповів про спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету: «Професійна освіта», «Філологія. Переклад», «Журналістика», «Соціальна робота», «Міжнародні відносини», «Психологія». Абітурієнти отримали інформацію про пріоритетні напрями навчання, подвійні дипломи, безкоштовне стажування в університетах Польщі та Китаю, олімпіаду для вступників, пільги при вступі на навчання. Майбутні студенти отримали вичерпні відповіді на запитання, що їх цікавили.

 

     Після зустрічі з ректором університету Станіславом Ніколаєнком, знайомством з студентським науковими досягненнями і творчими студентськими колективами, пізнання університету і факультету продовжилося безпосередньо на кафедрах і в лабораторіях, де учні в теплій і невимушеній атмосфері спілкувалися з викладачами і студентами, а також з перших вуст дізнатися про вступ, навчання і особливості яскравого студентського життя. Школярі ділилися враженнями від мальовничого місця розташування нашого університету та дружньої, теплої атмосфери прийому. Ми щиро сподіваємося побачити їх серед наших майбутніх студентів.

Світлана Харченко,
заступник декана
гуманітарно-педагогічного факультету,
Оксана Пономаренко,
доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook