"ХАРЧОВИКИ" гостинно зустріли своїх майбутніх студентів НУБіП
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяв активну участь у проведенні ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ для майбутніх студентів, які завітали до НУБІП України.
Основними гостями заходу стали більше 100 осіб школярів, батьків, вчителів та студентів коледжів з Києва та різних куточків України, а саме:
Хмельницький торгово-економічний коледж;
Любешівський технічний коледж ЛНТУ;
Середня загальноосвітня школа № 215, м. Київ;
Ставищенський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - юридичний ліцей" №2 ім. О.С.Паланського, Київська обл.;
Гусятинський коледж ТНТУ ім. І. Пулюя;
Національний університет харчових технологій, м. Київ;
Коледж ресторанного господарства НУХТ, м. Київ;
Стадницька ЗОШ І-ІІІ ст., Київська обл.;
Васильківська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, Київська обл.;
Домантівський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад», Черкаська обл.;
Іллінецький аграрний коледж, Вінницька обл.;
Технолого – економічний коледж Білоцерківського НАУ, Київська обл.;
Рожнівська “Загальноосвітня школа I-III ступенів” Київська обл.;
Вище професійне училище №10, м. Київ (7 осіб);
Вороновицька ЗОШ I-III ступенів №1, Вінницька обл.;
Степанівська ЗОШ I-III ступенів №1, Вінницька обл.;
Гусятинський коледж Тернопільського НТУ ім. Івана Пулюя, Тернопільська обл.;
Ірпінський економічний коледж ВП НУБіП України, Київська обл.;
Бориспільський навчально – виховний комплекс “Гімназія“ Перспектива” – загальноосвітня школа I-II ступенів, Київська обл.;
Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва, Черкаська обл.;
Кобижчанська ЗОШ I-III ступенів, Черкаська обл.;
Ленковецька ЗОШ I-III ступенів, Хмельницька обл.
Особливий інтерес у майбутніх абітурієнтів викликали дослідження перевірки якісного складу молока: вмісту жиру, білку, води, сухого знежиреного молочного залишку та температури замерзання, які вони власноруч могли провести на експрес-аналізаторі Еkomilk.
Також відвідувачі, за участю аспірантки Тетяни Розбицької та асистента Ельвіни Старкової, мали можливість власноруч здійснювати вимірювання фізико-хімічних показників (рН, окисно-відновний потенціал) якості найбільш поширених напоїв – Coca-Сola, Fanta та питної води.
Після зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка з учнями, продовжилось спілкування на кафедрах та лабораторіях факультету, де їх зустріла декан Лариса Баль-Прилипко, яка розповіла про переваги навчання на факультеті, наукову та громадську діяльність, історію факультету та відповіла на запитання гостей.
Особлива увага була зосереджена на матеріально-технічній базі кафедр факультету, наявності сучасного лабораторного забезпечення.
Також перед присутніми виступив голова студентської організації факультету Олександр Павелко, який акцентував увагу на студентському житті, культурно-масових заходах, які проводяться на факультеті, студентському самоврядуванні та умовами проживання у гуртожитку.
Протягом дня гості дізналися про правила прийому до НУБіП України та вимоги до вступу на спеціальність 181 «Харчові технології», поласували смаколики з гарячим чаєм і кавою та у неформальній обстановці поспілкувалися зі студентами та випускниками факультету.
ТО Ж ЧЕКАЄМО АБІТУРІЄНТІВ НА СТУДЕНТСЬКИХ ЛАВАХ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК НУБІП УКРАЇНИ.
ДО ЗУСТРІЧІ!
Наталія Голембовська,
доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів