"ХАРЧОВИКИ" гостинно зустріли своїх майбутніх студентів НУБіП

29 березня 2018 року
м. Київ, НУБіП України, ауд. 315, блок Д, навч. корпус 12

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяв активну участь у проведенні ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ для майбутніх студентів, які завітали до НУБІП України.

Основними гостями заходу стали більше 100 осіб школярів, батьків, вчителів та студентів коледжів з Києва та різних куточків України, а саме: 

Хмельницький торгово-економічний коледж;

Любешівський технічний коледж ЛНТУ;

Середня загальноосвітня школа № 215, м. Київ;

Ставищенський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - юридичний ліцей" №2 ім. О.С.Паланського, Київська обл.;

Гусятинський коледж ТНТУ ім. І. Пулюя;

Національний університет харчових технологій, м. Київ;

Коледж ресторанного господарства НУХТ, м. Київ;

Стадницька ЗОШ І-ІІІ ст., Київська обл.;

Васильківська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, Київська обл.;

Домантівський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад», Черкаська обл.;

Іллінецький аграрний коледж, Вінницька обл.;

Технолого – економічний коледж Білоцерківського НАУ, Київська обл.;

Рожнівська “Загальноосвітня школа I-III ступенів” Київська обл.;

Вище професійне училище №10, м. Київ (7 осіб);

Вороновицька ЗОШ I-III ступенів №1, Вінницька обл.;

Степанівська ЗОШ I-III ступенів №1, Вінницька обл.;

Гусятинський коледж Тернопільського НТУ ім. Івана Пулюя, Тернопільська обл.;

Ірпінський економічний коледж ВП НУБіП України, Київська обл.;

Бориспільський навчально – виховний комплекс “Гімназія“ Перспектива” – загальноосвітня школа I-II ступенів, Київська обл.;

Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва, Черкаська обл.;

Кобижчанська ЗОШ I-III ступенів, Черкаська обл.;

Ленковецька ЗОШ I-III ступенів, Хмельницька обл.

 

 

Особливий інтерес у майбутніх абітурієнтів викликали дослідження перевірки якісного складу молока: вмісту жиру, білку, води, сухого знежиреного молочного залишку та температури замерзання, які вони власноруч могли провести на експрес-аналізаторі Еkomilk.

 

Також відвідувачі, за участю аспірантки Тетяни Розбицької та асистента Ельвіни Старкової, мали можливість власноруч здійснювати вимірювання фізико-хімічних показників (рН, окисно-відновний потенціал) якості найбільш поширених напоїв – Coca-СolaFanta та питної води.

Після зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка з учнями, продовжилось спілкування на кафедрах та лабораторіях факультету, де їх зустріла декан Лариса Баль-Прилипко, яка розповіла про переваги навчання на факультеті, наукову та громадську діяльність, історію факультету та відповіла на запитання гостей. 

Особлива увага була зосереджена на матеріально-технічній базі кафедр факультету, наявності сучасного лабораторного забезпечення.

Також перед присутніми виступив голова студентської організації факультету Олександр Павелко, який акцентував увагу на студентському житті, культурно-масових заходах, які проводяться на факультеті, студентському самоврядуванні та умовами проживання у гуртожитку.

Протягом дня гості дізналися про правила прийому до НУБіП України та вимоги до вступу на спеціальність 181 «Харчові технології», поласували смаколики з гарячим чаєм і кавою та у неформальній обстановці поспілкувалися зі студентами та випускниками факультету.

 

ТО Ж ЧЕКАЄМО АБІТУРІЄНТІВ НА СТУДЕНТСЬКИХ ЛАВАХ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК НУБІП УКРАЇНИ.

ДО ЗУСТРІЧІ!

 Наталія Голембовська,
доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook