Капітальна реконструкція ННВЛ конярства факультету тваринництва та водних біоресурсів – запорука підвищення практичної складової навчального процесу

31 березня 2018 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України продовжує впроваджувати кроки щодо підвищення якості навчального процесу та зміцнення матеріально-технічної бази. Десятки виробничих об’єктів університету проводять свою капітальну реконструкцію щоб зробити всім студентам і науково-педагогічним працівникам подарунок до 120-річчя нашої alma mater.

     Не стоїть осторонь цього процесу і динамічно розвивається факультет тваринництва та водних біоресурсів, який розпочав роботу по створенню ще двох лабораторій – оцінки якості кормів та генетики у тваринництві та рибництві, і, звичайно ж, хоче встигнути до 25 травня провести капітальний ремонт та оснащення ННВЛ конярства.
     От і сьогодні 31 березня в останній день весни корпус проректорів на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком проінспектували хід реконструкції та ремонтних робіт навчально-наукової-лабораторії конярства та стан виконання доручень ректорату.

     Декан факультету Вадим Кондратюк доповів, що всі роботи проводяться згідно плану, а деякі з них навіть з випередженням його на 5-10 днів. На сьогодні повністю реконструйовано 17 денників, почалася заміна вікон, розроблено та запущено в роботу проект по заміні освітлення та енергозбереженню, закуплено матеріали на заміну даху. Ведуться переговори по залученню спонсорів та благодійників для будівництва манежу та сіносховища. Як тільки стане погода зовсім весняною розпочнуться роботи по дизайну та озелененню території.

     Проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша зауважив, що дана лабораторія повинна стати родзинкою університету, повинна працювати для студентів всіх факультетів та бути рушійним генератором і профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував, що на завершальному етапі знаходиться оформлення документів в Міністерстві аграрної політики та продовольства України щодо надання лабораторії статусу племрепродуктора по шетлендських поні. З дня на день чекаємо рішення комісії, адже всі проміжні перевірки вже пройдено.

     На завершення зустрічі ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень і наголосив, що всі роботи повинні бути виконанні згідно затвердженого графіку, а лабораторія повинна розвиватися і працювати в ногу з вимогами сучасності.

Р. Кононенко,
заступник декана факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook