ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА КАФЕДРІ

29 березня 2018 року

   29 березня 2018 року в рамках загальноуніверситетського Дня відкритих дверей нашу кафедру, одну з найстаріших у НУБіП України, відвідали випускники Уманського району Черкаської області, Броварського та Білоцерківського районів Київської області, а також представники киян – діти, що закінчують столичний заклад «Європейський колегіум».

   Співробітники кафедри, розуміючи всю важливість спілкування з майбутніми вступниками, гостинно зустрічали гостей. Завідувач кафедри Рогач С.М. коротко розповіла випускникам шкіл про історію кафедри та її здобутки й досягнення, а також познайомила з викладачами, що працюють на кафедрі. Розповідаючи, Рогач С.М. особливо наголосила, що навчання в нашому навчальному закладі загалом і на економічному факультеті, зокрема, відкриває перед студентами величезні перспективи та можливості працевлаштування в найрізноманітніших сферах національної економіки.

   Загалом, зустріч із випускниками пройшла в теплій, дружній, інформативно насиченій атмосфері. Наостанок колектив кафедри побажав майбутнім вступникам успішно здати ЗНО та зробити вірний вибір на майбутнє.

Доцент Мірзоєва Т.В.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook