Кафедра педагогіки запросила на навчання випускників ДВНЗ «Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну»

26 березня 2018 року
23 березня 2018 року до партнерського Державного вищого навчального закладу «Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну», який очолює член-кореспондент Академії будівництва України Валерій Булгаков з робочим візитом завітала делегація кафедри педагогіки НУБіП на чолі з завідувачем Русланом Сопівником. Метою відвідування стало спілкування з випускниками коледжу, які здобувають освітній ступінь «Молодший спеціаліст».
 
Руслан Васильович звернувся до студентів, які отримують у цьому році дипломи молодшого спеціаліста із пропозицією отримати ступінь бакалавра за спеціальністю «Професійна освіта» у НУБіП України, навівши переваги навчання в університеті та гуманітарно-педагогічному факультеті. Студенти Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну зацікавилися можливістю не лише продовжити навчання за набутою спеціалізацією, а й отримати педагогічну освіту, адже це значно розширює рамки їх подальшої професійної реалізації.
 
Руслан Сопівник також запросив усіх присутніх на зустрічі студентів, а це більше 80 чоловік, на День відкритих дверей для знайомства з університетом та педагогічним колективом, який відбудеться для випускників коледжів та технікумів 19 квітня. До речі, як показують результати їх анкетування, більшість висловила бажання навчатися в НУБіП.
 
Варто зазначити, що студентів зацікавила можливість навчатися на військовій кафедрі та розвивати свої творчі чи спортивні здібності у стінах НУБіП України. 
 
Руслан Сопівник також поспілкувався з директором коледжу Валерієм Булгаковим та завідуючою будівельним відділенням Тетяною Панаськовою, подякував їм за багаторічну співпрацю з нашим університетом та домовився про подальші спільні заходи.
 
Наталія Варивода
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook