До уваги студентів, науково-педагогічних працівників та співробітників університету! Навчання з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій продовжується по 7 березня!

5 березня 2018 року

 

 
     Відповідно до листа-роз’яснення Міністерства освіти і науки України від 3 березня 2018 року інформуємо про те, що навчальний процес відбувається у спосіб відповідно до повідомлення прес-служби НУБіП України, опублікованого на офіційному сайті університету. Освітній процес для студентів, аспірантів та докторантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації по 7 березня 2018 року включно відбувається з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій.
Подібні технології навчання у ці дні використовують й інші заклади вищої освіти, зокрема Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та інші.
     Як зазначає голова Студентської організації Катерина Дювенжи, студенти з розумінням поставилися до кризової ситуації в державі та продовжують навчання з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій, співпрацюють з викладачами через електронну пошту, офіційні сторінки кафедр та електронні навчальні курси.
     Ректорат також врахував те, що більшість студентів виїхали з гуртожитків додому і не мають можливості обміняти чи придбати зворотні квитки.

     Декани факультетів та директори ННІ, завідуючі кафедрами продовжують здійснювати організацію та контроль за проведенням занять.
       Враховуючи те, що з 8 по 11 березня вихідні та святкові дні, навчальний процес розпочнеться 12 березня 2018 року

     У разі інших змін колектив буде проінформовано – слідкуйте за новинами на офіційному сайті університету.

Сергій Кваша,
проректор з навчальної і виховної роботи
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook