Участь у Всеукраїнському хакатоні аграрних іновацій дає великий стимул.

25 лютого 2018, 12:07
м. Київ

  23-25 лютого 2018 року Асоціація AgTech Ukraine за підтримки Міністерство аграрної політики та продовольства України проводило четвертий Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій.
   Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій 2018 - це найбільший захід для креативної спільноти національного масштабу, присвячений технологічним інноваціям у агросекторі.
   Це подія для ентузіастів та першопрохідців, винахідників та інноваторів, агрономів і зоотехніків, програмістів та інженерів, дизайнерів, бізнесменів, маркетологів та безлічі інших аграрних інноваторів.
   Під час хакатону на допомогу було запрошено менторів, які ділитися знаннями та досвідом, критикували та дискутували, підказували і відповідали на запитання.
   Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій дав можливість людям з ІТ зрозуміти проблематику та потреби аграрного бізнесу, а представникам агросектору - оцінити можливості, які технології можуть запропонувати для вирішення їхніх завдань. Для існуючих проектів - це чудовий шанс знайти нових учасників у свою команду, отримати консультації від менторів та заявити про себе у медійному полі.

Так вийшло, що на цьому заході були представники і НУБіП України. При цьому НУБіП виграв! Ось представники нашого Вишу (справа наліво): студент-агроном (переможець), викладач-механік (учасник-консультант) і випускник-менеждер (команда організаторів) на хакатоні.


 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook