Студентка Ірпінського економічного коледжу Анжеліка Скороход посіла ІІ місце в обласному етапі VІІІ Всеукраїнської олімпіади з української мови

25 лютого 2018 року

     21 лютого на базі Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну відбувся ІІ (обласний) етап VІІІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів закладів вищої освіти Київської області, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста.

     Студенти Ірпінського економічного коледжу традиційно посідають призові місця в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади та міжнародних конкурсів з української мови імені Петра Яцика, Тараса Шевченка. І цього року в обласному етапі VІІІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів закладів вищої освіти Київської області, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста, студентка ІІ курсу економічного відділення Анжеліка Скороход посіла ІІ місце.

  

     Щиро вітаємо Анжеліку Скороход та викладача української мови, спеціаліста вищої кваліфікаційної категорії, викладача-методиста Манзюк Тамару Степанівну, яка навчає студентку, з високими досягненнями у вивченні рідної мови. Бажаємо високих успіхів і перемог у майбутніх олімпіадах та інтелектуальних мовно-літературних конкурсах!

Наталія Ільченко,
заступник директора з навчальної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook