Про переваги спеціальності «Маркетинг» на сучасному ринку праці: розмова зі студентами Ірпінського економічного коледжу

22 лютого 2018 року

     Ми завжди надавали уваги співпраці з відокремленими підрозділами університету, зокрема з їхніми випускниками щодо продовження навчання. Цього разу ми з колегами – викладачами кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі і адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності – побували в Ірпінському економічному коледжі, де зустрілися зі студентами 1-го і 3-х курсів спеціальностей «Маркетингова діяльність», «Товарознавство» та «Оціночна діяльність».

     Ми продемонстровали презентацію та відео-ролик про факультет аграрного менеджменту і спеціальність маркетинг, детально розповіли про структуру факультету, міжнародні навчальні програми та програми практичного навчання на факультеті та університеті, можливість вступу на основі диплома молодшого спеціаліста на денну та заочну форми навчання. А ще звернули увагу на питання, що традиційно цікавлять потенційного абітурієнта – переваги навчання на військовій кафедрі (не лише для юнаків, а й дівчат), зручне розташування навчальних корпусів та студентських гуртожитків.

     Детально зупинилися на перевагах спеціальності «Маркетинг»: її сьогоднішній затребуваності на ринку праці, де і ким зможуть працювати випускники. Бажаючі отримали буклети про кафедру маркетингу та міжнародної торгівлі, роздатковий матеріал про університет та факультет аграрного менеджменту.

Руслан Буряк,
професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook