Вітаємо викладача Ірпінського економічного коледжу Зою Кириченко з почесною державною нагородою – орденом княгині Ольги ІІІ ступеня!

13 лютого 2018 року

     Указом Президента України від 28.09.2017 №286 за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм викладача Відокремленого підрозділу НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» ветерана праці Кириченко Зою Полікарпівну нагороджено державною нагородою України – орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

     Зоя Полікарпівна бере активну участь у житті колективу коледжу, в організації і проведенні просвітницьких, виховних і комунікаційних заходів, заходів національно-патріотичного і культурно-мистецького спрямування, волонтерської допомоги захисникам України.

     Керівник клубу «Відродження», засновниця музею коледжу «Українська світлиця», автор книг «Духовний храм людини – сім’я, родина, рід» та «Батьківська спадщина», в яких зібрані пошуково-дослідницькі роботи студентів, ініціатор відкриття літературної студії ім. Т. Шевченка, до заходів яких були запрошені видатні і відомі в Україні особистості: Олег Скрипка, Марія Бурмака, Оксана Забужко, Віктор Шпортько із сином, Галина Яблонська, Марія Савченко, Наталя Сумська з родиною, Дмитро Гнатюк, Анатолій Паламаренко та багато-багато інших – це далеко не ввесь перелік тих добрих, подвижницьких за своєю суттю справ Зої Полікарпівни.

     Народившись на Сході України, у промисловому Донбасі, Зоя Полікарпівна, як і тисячі її земляків, все життя плекала любов до неньки-України, її солов’їної української мови, батьківської спадщини.
     Виявляючи високу громадянську позицію, обравши одного разу професію педагога, Зоя Полікарпівна самовіддано служила і служить обраній справі життя – вихованню майбутнього покоління, об’єднуючи навколо себе творців, високоморальних, відповідальних, енергійних і працьовитих людей. Вона є справжнім ентузіастом і патріотом, людиною активною, працелюбною, відданою служінню інтересам України.

9 лютого 2018 року голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган урочисто вручив Кириченко Зої Полікарпівні орден княгині Ольги ІІІ ступеня
та привітав її із почесною нагородою.

     Ректорат НУБіП, колектив коледжу з вдячністю приєднується до усіх привітань Зої Полікарпівни й зичить невичерпності духовних і фізичних сил, життєвої наснаги, родинного тепла і затишку в оселі, щасливого довголіття!


Сергій Михайлов,
директор коледжу


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook