Шукаємо свого студента: викладачі кафедри біржової діяльності і торгівлі запросили на навчання випускників шкіл, ліцеїв, гімназій та технікумів Білої Церкви

13 лютого 2018 року

     Викладачі кафедри біржової діяльності і торгівлі Анна Слободяник, Лідія Жайворонок, Олександр Новак побували у школах, ліцеях, гімназіях та технікумах міста Біла Церква. Вони продемонстрували випускникам відеоролик, детально розповіли про структуру університету, його місце у рейтингу вишів, переваги вступу за усіма спеціальностями, але особливо закцентували увагу конкретно на «Менеджменті», «Маркетингу» і спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

     Економічна освіта нині є однією з найперспективніших в умовах бурхливого розвитку аграрної сфери економіки України. Нове покоління економістів та менеджерів (їхній рівень освіти та професіоналізм) повинно відповідати світовим стандартам і викликам часу.
     Слухачів цікавили питання навчання як за державним замовленням, так і за умовами договору, його вартість, можливість проходження військової підготовки, побутові умови в гуртожитку та вартість проживання у ньому, можливість стажування за кордоном, культурного розвитку, спортивна база університету.

  

     Анна Слободяник, яка є випускницею одного із навчальних закладів міста, наголосила, що успішність професійного самовизначення залежить від сформованості ціннісної орієнтації, життєвих ідеалів у професійній сфері. А Лідія Жайворонок запропонувала подумати над дуже важливим питанням – «Ким бути?».

     Активно обговорювалося питання перспектив працевлаштування для економічних та управлінських спеціальностей, адже попит на них загальновідомий. Олександр Новак розповів про затребуваність випускників нашого університету і в Україні, і за її межами, можливості отримати подвійний диплом із Словацьким аграрним університетом у місті Нітра та вивчати фахові дисципліни економічних спеціальностей англійською мовою.

    Особливе зацікавлення студенти Вищого професійно-технічного навчального закладу будівництва і сервісу проявили щодо спеціальностей «Лісове господарство», «Деревообробні та меблеві технології», «Харчові технології та інженерія», «Будівництво та цивільна інженерія», а до спеціальностей «Комп’ютерна інженерія», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Менеджмент» активними у дружній дискусії були гімназисти та ліцеїсти.
     Дотримуючись започаткованої кафедрою біржової діяльності і торгівлі традиції, подарували власні підручники та посібники з економіки, менеджменту, біржової діяльності.

     Усі зустрічі, у ході яких вдалося поспілкуватися з більш, ніж 300 учнями, пройшли у дружній атмосфері та цікавому діалогові. І приємно, що частина з них вже визначилися з майбутнім навчальним закладом – НУБіП України!

Надія Резнік,
завідувач кафедрою біржової діяльності і торгівлі

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook