Конференція у місті Каунас, Литва

20 січня 2018 року

 

Шановні колеги!

Запрошуємо вчених і провідних фахівців у галузі соціології та суміжних дисциплін взяти участь у Міжнародній науковій конференції на тему «Модернізація освітньої системи: світові тенденції та національні особливості», яка відбудеться у дистанційній формі 23 лютого 2018 року на базі факультету соціальних наук в Університеті Вітаутаса Великого (Каунас, Литва).

До участі у конференції запрошуються науковці, аспіранти, студенти ВНЗ та науково-дослідних установ, а також практичні працівники, які активно займаються дослідженнями у сфері соціальних наук.

Для участі в конференції необхідно не пізніше 22 лютого 2018 року:
- надіслати на електронну адресу Оргкомітету в Україні [email protected] тези доповіді, підготовлені у текстовому редакторі Microsoft Word, та квитанцію про оплату участі в конференції;
- заповнити заявку щодо участі в конференції (посилання).

Усіх учасників буде забезпечено збірником тез конференції та сертифікатом. Учасники конференції матимуть можливість презентувати збірник матеріалів і сертифікат* як підтвердження участі у міжнародній конференції.

*Сертифікат є документом, який підтверджує участь у роботі наукової конференції (конгресу, симпозіуму, семінару), проведеної у країні, що входить до ЄС, відповідно до п. 5.2, 7.3 розділу 2 Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України від 14 січня 2016 року № 13.

Поштова відправка друкованого збірника тез та сертифіката учасника запланована на 26 березня 2018 року.

Більш детальну інформацію Ви можете переглянути на сайті та в інформаційних листах українською, російською чи англійською мовами.

 

Координати організаційного комітету конференції у Литві:
Greta Brazaityte, Associate Professor, International relations coordinator,
Vytautas Magnus University
Координати організаційного комітету конференції в Україні:
Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Електронна адреса: [email protected]
Тел.моб.: +38 (068) 813 02 68
Сайт інституту: iei.od.ua

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook