Вітаємо студентку юридичного факультету Анну Шкіринець з перемогою у конкурсі творчих робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності «7 кроків до покращення роботи прокурора»

28 грудня 2017 року

     28 грудня 2017 року прокурор міста Києва Роман Говда нагородив студентів-переможців конкурсу творчих робіт. 

     Як відмітив очільник прокуратури міста Києва, проведення такого конкурсу – є знаковою подією для органів прокуратури. «Це перший крок для нашого спілкування зі студентами. Відбулась реформа прокуратури, ми відійшли від усталених практик стажування і дещо втратили зв’язки з юридичними ВУЗАми і студентами. Саме для того, щоб відбувався контакт молодого покоління з прокуратурою проведено цей конкурс», - наголосив Р. Говда.

     Роман Говда підкреслив, що така взаємодія допоможе залучати найкращих спеціалістів, що зробить прокуратуру конкурентоспроможною на ринку праці. До прокуратури міста надійшло 46 конкурсних робіт, з яких вибрали 17 найкращих робіт.

   Активну участь у конкурсі взяла і студентка магістратури юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування  України Шкіринець Анна, яка отримала Диплом переможця конкурсу.

Вітаємо переможницю і бажаємо нових висот і яскравих горизонтів!

Адміністрація юридичного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook