Міжнародна науково-практична конференція «Україна – Німеччина: горизонти освіти і культури»

23 листопада 2017, 19:17
НУБіП України, корп. 3

У Національному університеті біоресурсів і природокористування  23 листопада 2017 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Україна - Німеччина: горизонти освіти і культури» .

З вітальним словом  до учасників конференції звернувся Даніель Лісснер, заступник керівника відділу культури посольства Німеччини в Україні, він був приємно вражений університетом, його корпусами, гарним знанням німецької мови декана гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарука Василя Дмитровича.

Наступним привітанням учасникам конференції було від начальника навчального відділу Зазимко Оксани Володимирівни, у доповіді відзначалося,  що наш університет поліпрофільний,  він готує фахівців з ветеринарії, лісового та садово-паркового господарства з землевпорядкування і іноземної філології, а це говорить про те, що випускники нашого університету є затребувані на ринку праці.

Гізела Цілемерманн, керівник інформаційного центру ДААД у м. Києві, запрошувала до співдружності центру і університету, також наших студентів до навчання у магістратурі університетів Німеччини.

У виступі Отченашко Володимира Віталійовича,  начальника науково-дослідної частини університету, зазначалося, що в університеті на 10 годину ранку відкрилося п’ять урочистих заходів, він подякував за увагу посольства Німеччини до наших вчених.

Досить приємним і вишуканим  був номер музикантів з флейтами. Після чого,  розпочалося пленарне засідання конференції, де виступили  Віта  Анатоліївна Гамонюк, Ханс Георг Хассенпфлюг, Тетяна Дем’янівна Іщенко, Мартинов Андрій Юрійович, Радчук Віталій Дмитрович, Кривонос Роман Анатолійович, всі доповіді були науковими, сучасними, цікавими та  актуальними. Конференція пройшла на одному подиху.

Кафедра методики навчання та управління навчальними закладами вдячна деканові гуманітарно-педагогічного факультету Шинкаруку  Василю Дмитровичу, завідуючій кафедрою іноземної філології та перекладу Амеліній Світлані Миколаївні і всім організаторам конференції за запрошення на такий пізнавальний,  захоплюючий та науковий захід.

Валентина Яковлева,
доцент кафедри

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook