Співпраця кафедри аграрного консалтингу і туризму з кафедрою інформаційних систем НУБіП України

9 листопада 2017, 21:21

 

 

8 листопада 2017 року в рамках проведення днів науки факультету інформаційних технологій відбулось розширене засідання кафедри інформаційних систем, на яке були запрошені  керівництво факультету інформаційних технологій та науково-дослідної частини, викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму, а також студенти і аспіранти.

Завідувач кафедри інформаційних систем М.З. Швиденко розповів про основні напрями науково-дослідних робіт кафедри в історичному ракурсі, а саме створення баз даних колективного користування для веб-середовища, розробку галузевих інформаційних систем, розробку та впровадження сучасних технологій поширення даних і знань. Потім він висвітлив питання сьогодення науково-дослідних робіт кафедри - імплементацію створеної системи електронного дорадництва в якості е-платформи для впровадження інновацій природничих університетів. При цьому були деталізовавані відповідні технологічні та організаційні аспекти і аргументовано показано, яким чином система електронного дорадництва надає інтегровані в одній платформі дієві інструменти впровадження інновацій природничих університетів.

        
       У засіданні також прийняли участь фахівці кафедри аграрного консалтингу і туризму - доценти Лілія Рибак, Ірина Кудінова та завідувач Тетяна Кальна-Дубінюк, яка у своєму виступі наголосила на нагальній необхідності використання у консультативній діяльності системи електронного дорадництва та розвитку співробітництва двох кафедр з питань проведення спільних наукових досліджень.
       
     Таким чином, проведений захід показав, що кафедра інформаційних систем у співпраці з кафедрою аграрного консалтингу і туризму будуть і надалі розвивати систему електронного дорадництва у напрямку реалізації інформаційно-дорадчої системи підтримки інноваційної діяльності вищих  навчальних закладів.
Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного
консалтингу і туризму

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook