Закінчив свою роботу короткостроковий семінар для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

3 листопада 2017, 12:12
м. Бровари

 

 

Відповідно до Державного контракту між Національним агентством
України з питань державної служби і Національним університетом біоресурсів та природокористування України з 30 жовтня по 3 листопада 2017 року в Броварській міській раді відбувся черговий короткостроковий семінар для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
 
 
Протягом короткотермінового семінару перед працівниками структурних підрозділів Броварської міської ради виступили з лекціями-диспутами доктори наук з державного управління Жовнірчик Я.Ф. та Грищенко І.М., які розкрили соціальну сутність корупції, ефективність державної політики у сфері протидії корупції та інші питання.
 
 
 
Мартин А.Г. та Євсюков І.О. висвітлили питання  корупційних проявів у сфері земельних відносин.
Шумак І.О. ознайомив учасників семінару з відповідальністю, передбаченою законодавством України за корупційні правопорушення.
Представники правоохоронних органів Броварського району виступили перед учасниками семінару з доповіддю про практичну реалізацію антикорупційного законодавства в Броварському районі та місті Бровари. Навели статистичні дані про кількість адміністративних правопорушень та відкритих кримінальних проваджень, які стосуються корупційних діянь.
 
 
 
За результатами навчання учасникам семінару вручено сертифікати.
 
 
 
Грищенко Ірина Миколаївна,
доктор наук з державного управління,
професор кафедри публічного управління 
та менеджменту інноваційної діяльності
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook