НУБіП - наш дім, факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК наше майбутнє!

30 жовтня 2017 року
м. Київ, Деснянський район

          27 жовтня 2017 року, черговий раз студентка 4 курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Варвара Черноморець відвідала свою рідну школу № 325 Деснянського району міста Києва, яку закінчила 4 роки назад.

Директор школи Володимир Панасюк та завуч Григорій Балагула представили Варвару учням 11-го та 10-го класів, не лише як випускницю 2013 року, а як успішну студентку НУБіП України, відмінницю у навчанні і активістку в культурно-масових заходах  факультету, університету про, що свідчать подяки від декана та інформація з сайту університету.

Варвара поділилась своїм правильним вибором ВУЗу (НУБіП України), майбутньої професії, яка пов’язана зі здоров´ям і настроєм споживачів від малюків до людей похилого віку, професії технолога харчової промисловості.

Випускникам ЗОШ № 325, Варвара розповіла про заходи в НУБіП України, які підтверджують відомі слова, що студентські роки – це найвизначніші, найкращі в житті, а саме перше вересня – «День знань», посвята в студенти, приїзд представників уряду, гостей з усього світу, визначних випускників.

    Після перегляду фотографій і відеороликів учням сподобались заходи університетського та факультетського рівня - щорічна «Голосіївська весна», «День харчовика», «Масляна», КВК, екватор та інші.  

Також Варвара розповіла про цікаву практичну підготовку на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК починаючи з І-го курсу – де під час практики була можливість побувати на харчових підприємствах Київщини: ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна», «Славутич» Carlsberg Group, ПАТ «Оболонь», компанія «Чиста вода», ПАТ «Київхліб», ТОВ «Фірма «Фавор».            

На ІІ і ІІІ-му курсі фахова практична підготовка на «Глобинському м’ясокомбінаті», м’ясопереробному підприємстві «Легко», Миронівському хлібопродукті, а в літку на передовому підприємстві Німеччини - WiesenhofGastro Service. Таких можливостей не мають інші ВУЗи в м. Києві, що і підтверджує високий статус НУБіП в Україні і світі.

Абітурієнти, зацікавились про проведення підготовчих курсів в НУБіП України, які дають не лише отримати знання, але і додаткові 10 балів до загального вступного балу та 10 % знижку на вартість навчання.

 

Варвара поділилась враженнями від наших лабораторій, розповіла про цікаві заняття та дослідження, які в них проводяться, про дисципліни, які вивчаються, про активне студентське життя, про висококваліфікованих та доброзичливих викладачів та турботливий деканат і в котрий раз повторила: «Спеціальність харчові технології – найкраща».

Юлія Крижова,

доцент кафедри технології

мясних, рибних та морепродуктів

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook