Запрошуємо науковців у галузях хімії, біології, біохімії, медицини до участі у семінарі-тренінгу щодо пошуку науково-технічної інформації на прикладі бази даних Chemical Abstracts Service!

13 жовтня 2017 року

      Запрошуємо усіх бажаючих, а насамперед науковців у галузях хімії, біології, біохімії, медицини у вівторок, 17 жовтня 2017 року, взяти участь у семінарі-тренінгу на тему «Пошук науково-технічної інформації на прикладі ресурсної бази Chemical Abstracts Service». 

    Знайомити з методиками ефективного інформаційного пошуку у всеосяжній базі даних по хімічних сполуках Вас буде регіональний менеджер Chemical Abstracts Service (CAS) в Україні, Молдові та Грузії Тетяна Христова.
   CAS є авторитетом у галузі хімічної інформації, що забезпечує науковому співтовариству доступ до новітніх досягнень у хімії та суміжних наукових дисциплінах. Доступ до бази даних CAS здійснюється за допомогою інтерфейсу SciFinder, який дозволяє здійснювати пошук за посиланнями на опубліковані джерела, назвами хімічних речовин, хімічними реакціями.
    Початок семінару: 15:00 (тривалість 1 год).
    Місце проведення семінару: Наукова бібліотека ім. М. Максимовича Київського національного університету імені Тараса Шевченка (вул. Володимирська, 58, к. 31)
    Участь у семінарі безкоштовна з попередньою реєстрацією за посиланням: https://goo.gl/xJdahh
Директор наукової бібліотеки
Кіщак Тетяна
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook