У Боярському коледжі екології і природних ресурсів пройшов уже другий студентсько-учнівський фестиваль творчих здобутків «Юність fest»

6 жовтня 2017 року

     У Боярському коледжі екології і природних ресурсів за участі відділу освіти Києво-Святошинського району пройшов вже другий студентсько-учнівський фестиваль творчих здобутків «Юність fest». Його учасниками стали всі академічні групи закладу і учні старших класів Боярських ЗОШ №3, №4, №5, Вишнівської ЗОШ №3, Музичанської ЗОШ, Святопетрівської ЗОШ, Гатнянської ЗОШ, Юрівської ЗОШ.

     Від НУБіП учасників дійства привітав начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олег Єресько.

     Програма «Юність fest» 2017 була насичена: викладачі і студенти коледжу провели майстер-класи з декупажу, догляду за квітами, флористики, аква-гриму, розпису хною, циклова комісія лісового і садово-паркового господарства організувала виставку-продаж декоративних рослин. На стадіоні проходили козацькі розваги, а у вестибюлі - настільні ігри народів світу.

     Та й це ще не все. Три збірні учнів і студентів коледжу взяли участь у квесті «Веселі пригоди» та розгадали чимало ребусів поки зібрали карту скарбів. На виставці-конкурсі «Осінній вернісаж» були представлені художні вироби з рослинного матеріалу (композиції з квітів, овочів, фруктів тощо), писанкарство, художнє різьблення по деревині, вироби з дерева, вироби з природних матеріалів (лозоплетіння, вироби з соломки), вишивка; бісероплетіння, вироби зі шкіри; народні ляльки; в’язання спицями, гачком, макраме, паперова пластика (оригамі), фотографія, живопис, графіка, аплікація, роботи змішаного жанру. І школярі, і студенти показали тут неабиякі таланти. Так само, як і учасники конкурсу «На осінньому балу».

     Закінчилося дійство Святом холі, яким студенти продемонстрували, що вони люблять і цінують життя та роблять його цікавим і різнобарвним.
    І хоча погода була мінливою, свято вдалося, а його учасники отримали справжнє задоволення та залишать на згадку про цей день дипломи і подарунки.

Наталія Гапонюк,
завідувач навчально-методичної комісії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook