Нічний день поля

23 вересня 2017 року

 Минулого тижня команду студентів із різних курсів агробіологічного факультету НУБіП України було запрошено на найяскравіше свято сезону - «Нічний день поля», що був організований компанією Euralis і ДП «Зернятко» поблизу селища Покровське Чернігівської області.

Після офіційної реєстрації учасників, в тому числі фермерів та представників різних приватних господарств, всіх було поділено на невеличкі підгрупи на чолі з кураторами зі сторони організаторів, що провели для нас ознайомчу польову екскурсію на демо-посівах кукурудзи, сої, соняшнику та сорго.

Ми на власні очі побачили переваги сільськогосподарського виробництва. В галузі селекції насіння були представлені районовані сорти і гібриди з різними показниками ФАО. Особливо нашу увагу привернули гібриди кукурудзи з зубовидним типом зерна, що має високий коефіцієнт вологовіддачі, як сприятливий фактор при збиранні врожаю.
Офіційним партнером у сфері засобів захисту рослин починаючи від протруювання насіннєвого матеріалу і до догляду за посівами була компанія BASF, представники якої надали нам професійну консультацію щодо застосування продукції компанії та вичерпно відповіли на всі наші запитання.
Після екскурсії відбулась феєрична презентація висококласної техніки таких компаній як CLAAS, Vaderstad, Agro-EuroConsulting, ATS. Генеральним партнером в галузі техніки  булакомпанія RENAULT.
Впродовж  всього вечора активно працював професійний фотограф, тож всі охочі мали змогу зробити фото та отримати зображення на магнітах як сувенір на згадку.
Завершилась демонстрація техніки великим бенкетом з різними смаколиками на відкритих майданчиках. Наприкінці вечора нас щиро порадував концерт Олега Скрипки з гуртом «Воплі Відоплясова» . А у фіналі всіх гостей зачарувало розкішне шоу феєрверків.
Це було свято дійсно європейського рівня!!!
 
Поліна Балбазан, магістр другого року
 навчання агробіологічного факультету.
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook