Юрій Андрусик виборов друге місце в чемпіонаті «UNI – SPORTMEN НУБіП України – 2017»

2 жовтня 2017 року

  

29 і 30 вересня 2017 року в університеті проходив другий відкритий чемпіонат «UNI – SPORTMEN НУБіП України – 2017». Його учасники змагалися з 15 видів спорту, які були обрані ними з 25 запропонованих.

     На спортивних майданчиках кафедри фізичного виховання точилися баталії з настільного тенісу, дартсу, стрибків у довжину з місця, підтягування, метання малого м’яча, бігу на 100 м, волейболу, стрітболу, футболу, гандболу, жиму штанги лежачи і шахів, у тирі кафедри військової підготовки визначали найвлучнішого у кульовій стрільбі, а кращі з більярду і боулінгу показали свою майстерність у відповідних клубах міста.
     Ідея проведення 15-борства серед науково-педагогічних працівників НУБіП належить проректору з навчальної і виховної роботи Сергію Кваші, який, не зважаючи на травму, теж взяв у них участь. І оскільки аналогів такому багатоборству немає в жодному виші, було вирішено цього року зробити чемпіонат відкритим і запросити гостей. Тож, крім спортсменів НУБіП, участь у змаганнях взяли депутати КМДА, Голосіївської РДА, педагогічні працівники КПІ ім. І. Сікорського, КНТЕУ, КНУБіА, КНУ імені Тараса Шевченка, НАВСУ. Загалом, тридцять учасників.
Почесне  друге місце посів доцент кафедри садівництва Юрій Андрусик, який показав найкращі результати із стрибків у довжину з місця  (2 метра 64 сантиметра),  метанні малого м’яча (67 м 30 см) та футбольних баталіях, які проходили у вигляді ударів по воротах з відстані 20, 25, 30, 35 та 40 метрів.
 
Від усього колективу факультету вітаємо нашого переможця і  бажаємо йому наступних перемог!!!
 
Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook