Першокурсники, вперед!

11 серпня 2017 року

     1 та 2 вересня 2017 року на спортивних майданчиках НУБіП України відбудеться традиційна Спартакіада серед першокурсників з чотирьох видів спорту, присвячена «Дню знань». Студенти будуть виборювати першість в таких дисциплінах: футбол (8х8) – чоловіки, парковий волейбол (4х4) – змішані команди, баскетбол (стрітбол 3х3) чоловіки і жінки та шахи (три найкращі результати особистих змагань з шахів будуть зараховані в загальний залік та визначено команду – переможця).

     Участь у змаганнях можуть взяти усі бажаючі першокурсники, що вступили в НУБіП України. Тренування з футболу, баскетболу та паркового волейболу вже провели команди ННІ ЛСПГ і факультетів конструювання та дизайну, аграрного менеджменту, гуманітарно-педагогічного та землевпорядкування.

     Попередньо, участь у змаганнях першокурсників зголосилося взяти 264 студенти: з футболу – 130, волейболу – 81, стрітболу – 31 та з шахів – 22.
     Також, за даними анкетування (802 студентів), котре проводилося співробітниками кафедри фізичного виховання під час «Школи першокурсника» 8 та 9 серпня 2017 року, першокурсники виявили бажання відвідувати спортивні секції з: футболу – 112 чоловіків та жінок, волейболу – 97, баскетболу – 26, легкої атлети – 47, боксу – 19, карате – 14, боротьби вільної та греко-римської – 17, настільного тенісу – 20, важкої атлетики та гирьового спорту – 11, спортивної аеробіки та черлідінгу – 24, інших видів спорту – 19.

 

Чекаємо всіх бажаючих в спортивному комплексі НУБіП України!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook